Yarr Multimedia

Websites, Portals, Wordpress, Joomla, Apps, SEO, nieuwsbrieven

Yarr Multimedia

De competenties waar we goed in zijn

Websites

Yarr Internet is een sterke tak aan de stamboom van de Yarr Multimediagroep. Yarr Internet staat voor alles wat met websites te maken heeft.

Webdesign

Een website is en blijft de digitale etalage van uw onderneming, product of dienst. Dit betekent dat u bij uw sitebezoeker maar één keer een eerste indruk kunt maken. Dat vraagt om design. Alle elementen moeten kloppen. Wij zorgen daarvoor.

Webtechnieken

Door inhuis expertise van diverse programmeertalen en databases, zijn wij in staat uw wensen te vertalen naar techniek. Welke eenvoudige tot complexe website u ook wilt, wij bouwen hem! Enkele voorbeelden hiervan zijn: Enquête sites (zowel anoniem als op naam), Webshops, E-learning en Casus-sites t.b.v. een bepaalde doelgroep.

Webapplicaties

Met bepaalde framework techieken maken wij applicaties die benaderbaar zijn via het Internet. Uw applicatie draait in uw browser! Overal op de wereld kunt u uw applicatie benaderen. In eigen beheer hebben wij diverse systemen gemaakt waaronder een Ledenadministratie, Cursusadministratie, Ticketingsysteem enzovoorts.

Content Management Systemen

Wij beheersen diverse CMS systemen zoals Joomla, WordPress en TYPO3. De bekendste zijn Joomla en WordPress. Erg eenvoudig voor iedereen om hiermee de site zelf te onderhouden. Een ideale CMS voor de kleinere onderneming.

SEO (Search Engine Optimization)

Zoekmachine optimalisatie is erg belangrijk. Immers uw website dient wel bezoekers te trekken. SEO zorgt ervoor dat uw site steeds hoger in de Google zoekresultatenlijst verschijnt. Uw site is dan voor Google een relevante site behorende bij een bepaald sleutelwoord.

Hosting, wat is dat?

Hosting is afgeleid van het engelse woord “Host” dat “gastheer” betekent. In de Internetwereld betekent het: het beschikbaar stellen van ruimte op een server waar uw website op draait. Pas als uw website op zo’n server geplaatst is, is uw website toegankelijk voor alle internetgebruikers. Uw website kan dus niet zonder Hosting.

Domeinnaam

Eén van de eerste zaken die geregeld moet zijn voordat een website gemaakt en gehost wordt, is de domeinnaam. Wij registreren die voor u. Voor nu en voor in de toekomst! Heeft u bij een andere hostingprovider uw domeinnaam geregistreerd? Geen probleem. Dan brengen wij de domeinnaam onder ons beheer zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Hostingtechnieken

Om uw site goed operationeel te maken, moet de server alle functionaliteiten van uw site begrijpen en kunnen afhandelen. Wij regelen dit. Wij kunnen het operatingsysteem van de server en alle verdere instellingen zo afstellen dat welke site dan ook door ons gehost kan worden. En natuurlijk is de back-up goed geregeld. Elke nacht wordt er automatisch een back-up gemaakt. Naast Hosting leveren wij ook aanvullende diensten zoals Hosted Exchange, Online Backup en Microsoft Sharepoint.

Emailaccount

Bij uw domeinnaam horen ook emailaccounts. Wij hebben de beste anti-spamfilters op onze servers staan. U zult bij ons dan ook nauwelijks tot geen spam ontvangen!